Upp

Hur fungerar Advanced Time Zone Cream från Estee Lauder?


Estee Lauder har överraskat oss med en ny serie antirynk-produkter: Advanced Time Zone. Serien består av tre produkter: nattkräm, dagkräm med SPF 15, och ögonkräm. Kommer de att vara effektiva?

Advanced Time Zone Night är den första kosmetikan från Estee Lauders nya serie. Den passar alla hudtyper. Den bör användas på kvällen för att kosmetikan ska kunna verka snabbare och mer effektivt. Krämen slätar ut rynkor, förbättrar stramheten och hudens ton, återfuktar huden, och gör den ljusare. Estee Lauders produkt är dermatologiskt testad och orsakar ingen akne, och täpper inte till porerna.

Advanced Time Zone med SPF 15 rekommenderas för normal hy med tecken på kombination eller torr hud. Den stimulerar produktionen av kollagen och hyaluronsyra. Den har en lättkonsistens, så den appliceras enkelt, absorberas snabbt och lämnar inget oljigt lager. Den kan användas som sminkbas. Den här krämen från Estee Lauder har SPF 15, vilket skyddar huden mot missfärgningar, rynkor och solbränna.

Den sista produkten i serien Advanced Time Zone line är ögonkrämen. Den kan användas av alla kvinnor, oavsett ålder eller hudtyp. Kosmetikan reducerar rynkor (inklusive kråkfötter), mörka cirklar under ögonen, och svullnad som beror på trötthet eller dålig hudvård. Den bör appliceras på morgonen och/eller på kvällen, på huden runt ögonen. Estee Lauders kosmetika ska inte orsaka irritation, för den är oftalmologiskt testad.

Advanced Time Zone-kosmetikan från Estee Lauder säljs i violetta brukar. Dag- och nattkrämen innehåller 50 ml (den senare kan även köpas i en mindre version om 30 ml). Ögonkrämen innehåller 15 ml.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *