Upp

Vi Provar De Bästa Värmeskydden för Håret – Topplista över Produkter

Fönar, lockar och plattar du håret ofta? Letar du efter det bästa värmeskyddet? Vi har provat produkter med höga omdömen och vi har en vinnare! Se vilken som presterar bäst.

Värmeskyddsprayer – Topplista

BÄST! NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

Beslutet att sätta detta värmeskydd högst upp på listan var enhälligt. Ingen av oss hade minsta tvekan om att Nanoil Heat Protectant Spray är det bästa valet. Till och med frisörer rekommenderar den eftersom detta är en av få produkter som skyddar mot extrema temperaturer. Skydd upp till 220 grader? Yes! Experterna på Nanoil menar allvar när det gäller skönhet, men framförallt hårets hälsa. Denna termiska spray förskönar och förstärker håret så att det kan motstå yttre faktorer som exempelvis solljus. Priset är fantastiskt och produkten passar alla hårtyper, oavsett skick, textur eller färg. Denna tyngdlösa mist överbelastar inte hårstråna. Silkesproteiner och vitamin E arbetar genom att addera lyster och lenhet, skydda mot skador och återfukta håret. Vill du veta mer? Besök www.nanoil.se och läs omdömen och information om Nanoils värmeskyddspray.

Davines Melu Hair Shield

Davines använder unika och noggrant utvalda ingredienser. Vad gör en ovanliga kosmetikaingrediens som extrakt från Villalba linsfrö i en värmeskyddspray? Den reparerar håret kraftfullt eftersom ingrediensen är rik på sericin och glutaminsyra. Extraktet fungerar som keratin, en av hårets byggstenar. Förutom detta skyddar Davines Melu Hair Shield håret mot höga temperaturer, så du kan föna håret utan att behöva oroa dig över dess hälsa! Eftersom produkten har en smoothening-effekt, är den populär bland personer med långt hår som är svårt att styla och trasslar ofta. Davines Melu Hair Shield är nästan perfekt – priset är ett minus.

Kevin Murphy Ever Smooth Spray

Om du tycker Davines är dyrt blir du nog chockerad över priset på Kevin Murphy Ever Smooth, och den innehåller bara 150 ml. Men faktum är att Kevin Murphys produkter används av kändisar. Detta påverkar givetvis priset, men vi måste också erkänna att detta värmeskydd är av toppkvalitet. Kevin Murphy Ever Smooth Spray är sprängfylld med botaniska extrakt och ingredienser som skyddar mot alla värmeverktyg. Välj denna produkt om ditt hår är i dåligt skick, färgat eller blekt. Du får ett silkeslent hår med kraftfullt skydd mot skador. Extrakt från cypress och trädbark ger dessutom håret näring.

Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray

Visste du att det finns ett värmeskydd med en antiaging-effekt? Det är Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray! Denna spray har en hög vitaminhalt och vårdar det mest skadade och torra håret. Sprayen, som framtagits av ett varumärke som är känt bland frisörer, innehåller de antioxidantrika vitaminerna A och C som skyddar mot fria radikaler, och vitamin B – B6, B12, B7 (biotin) – vilka alla är nödvändiga för frisk utväxt av håret. Vitaminerna stärker håret gradvis och ger det vacker lyster. Vitamin E, också känt som ungdomlighetens vitamin, ger näring och gör håret lent.

Philip B Thermal Protection Spray

Philip B Thermal Protection Spray kommer i två storlekar. Den mindre är en travel-size, och den större är ett bra val om du fönar eller plattar håret ofta, och ditt hår är stelt och skadat som konsekvens. Den oljebaserade sprayen passar inte alla hårtyper men fungerar absolut bra på väldigt torrt hår. Oljorna motverkar frissighet och adderar lyster till matt hår: olivolja, sheasmör, jordnötsolja, sesamolja, sötmandelolja, jojobaolja och saffranolja. Aminosyrorna i receptet är också värda att påpeka; de reparerar håret och förstärker hårstråna.