Upp

Termisk Spray från NANOIL: Vård & Värmeskydd i Ett

Känner du till hårets värsta fiende? Hög temperatur. Vad kan du göra för att avleda värmen från hårstråna? Det bästa och lättaste sättet är att sträcka sig efter Nanoils termiska spray – ett värmeskydd som berikats med silkesproteiner. Faktum är att Nanoil lyckas kombinera 100% värmeskydd med djup hårvård i en enda produkt. Kolla in vad Nanoil Heat Protectant Spray är kapabel till!

heat protection spray Nanoil

Höga temperaturer och hår

Först och främst måste det sägas att höga temperaturer är extremt skadligt för håret – detta är ett tveklöst faktum. Oavsett vad tillverkarna av hårtorkar, locktänger och plattänger säger eller lovar, är den jobbiga sanningen att ju högre temperaturerna är, desto större är risken att ditt hår blir torrt, matt och skadat. Hur kommer det sig?

Värmestyling:

  • torkar ut håret och orsakar matthet
  • bryter keratinet inuti håret och orsakar sprödhet
  • riskerar att bränna, dehydrera och orsaka bestående skada i håret.

Det är precis därför som värmeskydd är så viktigt. Vilka produkter ska man välja för att hjälpa håret att avleda de negativa effekterna vid värmestyling?

Värmeskyddspray

Om du undrar vad det bästa värmeskyddet är, kolla in sprayer. Dessa produkter är superlätta och tynger inte ned håret (notera: vissa sprayer kan orsaka slappt hår, särskilt om de innehhåller oljor, så kolla alltid ingredienslistan) och är otroligt lättanvända. För att hålla håret säkert vid höga temperaturer, behöver du bara spraya det med produkten och… ja, det räcker! Du kan sen fortsätta att föna, platta och styla.

Det bästa du kan göra är givetvis att sluta med värmestyling helt och hållet. Men som tur är räcker en bra värmeskyddande spray för att du ska få möjlighet att arrangera fantastiska frisyrer utan att skada håret när du använder hårtork eller plattång.

Nanoil Heat Protectant Spray

Om du väljer en värmeskyddsspray utvecklad av Nanoil, ger du håret den bästa värmeskyddsbehandlingen som finns. Denna vattenbaserade formula skapar en osynlig och tyngdlös sköld kring hårstråna som avleder temperaturer upp till 220°C. Det blir ännu bättre när man inser att samma produkt även stärker och reparerar håret. Detta innebär att hårstråna blir resistenta mot skador – eftersom ju hälsosammare och starkare ditt hår är, desto mindre är risken för att det skadas.

Nanoils termiska spray:

  • skyddar håret mot negativa effekter förknippade med höga temperaturer.
  • motverkar problem med torrt hår.
  • minskar frissighet och statiskt hår.
  • gör håret mjukare och lättare att kamma.
  • intensifierar färg och ökar sken.

Vad är hemligheten bakom Nanoils termiska spray?

Denna produkt hade givetvis inte kunnat skydda och ge näring åt ditt hår om det inte innehöll de rätta och noggrant utvalda ingredienserna. Nanoil Heat Protectant Spray består av högkvalitativa ingredienser, vilket är unikt för värmeskyddande sprayer. De flesta produkterna som denna brukar vara fulla av alkohol, artificiella ingredienser och konserveringsämnen – men inte Nanoils värmeskydd. Trots att den innehåller lite silikoner, är det lätta att skölja ur. Produkten innehåller också silkproteiner som främjar mjukhet och glans. Tillsammans tämjer de oroliga hårstrån och ökar hårets resistens mot angripare vid behov. Dessutom har Nanoil Heat Protectant Spray berikats med vitamin E, även känt som ”ungdomsvitaminet”. Visst är det ett imponerande recept?

bästa värmeskyddet spray Nanoil

Vad innebär detta för dig – användaren? Detta innebär att Nanoil Heat Protectant Spray både skyddar mot värmeskador, vilket är väldigt vanligt vid värmestyling, och ger näring åt håret och gör det tydligt snyggare. Det är just därför som det är värt att ha Nanoils termiska spray!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *