Upp

Ranking av de bästa franslyft- och lamineringssatserna. Vilka produkter förtjänar din uppmärksamhet?

Letar du efter ett sätt att få fram maximal skönhet från naturliga ögonfransar, är det svårt att inte välja professionella skönhetstjänster. Genom att använda rätt produkter gör de det möjligt för dig att ta fram böjande och lyfta från dina fransar. Vi pratar om franslyft och laminering. Vilka är dessa behandlingar? Hur lång tid tar ögonfranslyft och laminering, och hur utför man dem? Det är möjligt att göra dem hemma med hjälp av satsen som visas i rankningen nedan.

Lamineringssats för fransar - ranking

Vad är ett franslyft? Vad består franslaminering av? Hur länge håller de?

Ta hand om din ögonram, du behöver inte ge upp dina naturliga ögonfransar. Allt tack vare ögonfranslyftet och lamineringen. Vilka är dessa behandlingar? Dessa är icke-invasiva skönhetsbehandlingar som, tack vare användningen av lämpliga formler, låter dig helt förändra utseendet på dina ögonfransar.

Vad är ett franslyft? Den är tänkt, som namnet antyder, att lyfta ögonfransarna. Dessutom låter det dig böja dem samtidigt. I slutändan ger detta en mycket intensiv effekt. Efter franslyftet blir de naturliga fransarna betydligt böjda och, viktigast av allt, lyfts från själva rötterna. Som ett resultat finns det inget behov av att använda en ögonfransböjare för att njuta av en stark böjning och få en ögonöppnande effekt.

Vad är ögonfranslaminering? Det kommer hand i hand med franslyftet av en anledning. Det gör det möjligt att intensifiera dess effekter och ytterligare fixar den producerade böjningen. Dessutom förbättrar det ögonfransarna avsevärt. Tack vare produkterna som används under lamineringen får fransarna ett synbart fukt och näring. Resultatet? Silkeslena och mjuka ögonfransar som inte är så benägna att gå sönder, och som håller mascaran perfekt.

Lamineringens varaktighet beror på erfarenheten hos den person som utför den och de produkter som används. Deras formler kan variera avsevärt, men som regel tar det från flera minuter till ungefär en timme att utföra en fullständig franslyftning och laminering. Hur länge varar effekten av denna behandling? Du kan njuta av dina böjda, lyfta och närde ögonfransar i upp till 8 veckor.

Lamineringssats för fransar – ranking

För att utföra ett franslyft måste du utrusta dig med rätt sats. Bara vilken? Denna ranking, skapad i jakten på de bästa ögonfranslyfts satserna, kommer att vara till stor hjälp för alla kvinnor som vill testa dessa metoder. Den innehåller de mest intressanta alternativen på marknaden, som kommer att fungera bra hemma, men kan också användas av proffs. När vi valde satserna tog vi hänsyn till aspekter som pris, enkel applicering, produkternas formler och antalet möjliga lamineringar.

1. Nanolash lash lift och lamineringssats

 Ögonfranslyft och lamineringssats

En sats för att laminera ögonfransar hemma som rekommenderas av proffs och som kommer till ett attraktivt pris? I detta avseende kommer Nanolash märkets sats riktigt bra ut. Lash Lift Kit som erbjuds av detta märke är komplett och tillgängligt till ett bra pris. Det viktigaste är att den sticker ut för sin kvalitet, vilket kan gynna både nybörjare och erfarna kosmetologer.

Varumärket Nanolash har tagit hand om det hälsosamma, vackra och naturliga utseendet på många kvinnors ögon i flera år. Den tillhandahåller en sats bestående av totalt 30 påsar, 10 för varje produkt (aktivator, neutralisator och keratinförstärkare) och ett lim. Utöver det finns det 3 par silikonstavar och 3 kammar som används för att lyfta de naturliga fransarna. Det är alltså en komplett sats för laminering av ögonfransar hemma.

Produkterna utmärker sig också genom sina genomtänkta formler. Tack vare keratin, siden och återfuktande och närande oljor blir ögonfransarna synbart friskare, silkeslen och kraftigt böjda efter lamineringen. Denna effekt varar upp till 8 veckor, och hela satsen räcker till 10 lamineringar. Att produkterna kommer i påsar gör det möjligt att utföra ytterligare en laminering när du känner för det – utan att behöva oroa dig för att den öppnade produkten kan förlora sina egenskaper. Lash Lift Kit är en toppsats.

 2. Elleebana Lash Lift – franslyft startsats

Laminering av fransar på bara 20 minuter? Det är möjligt med det professionella franslyftsatsen från Elleebana. Tillverkaren av denna uppsättning har tagit hand om de unika formlerna för sina produkter, så franslyftet kan utföras på extremt kort tid. Detta gör verkligen stor skillnad, eftersom ögonfranslyftet och lamineringen vanligtvis tar upp till en timme.

Samtidigt är detta en ganska dyr sats, vars pris kan avskräcka användare som inte är professionella kosmetologer. Den höga kostnaden kompenseras av tillverkaren med förmågan att utföra från 15 till så många som 60 applikationer. För att maximera antalet bör vart och ett av de 15 påseparen användas för upp till 4 behandlingar utförda med korta intervaller. Detta är snarare möjligt endast i skönhetssalonger.

Satsen innehåller 15 par aktivator- och neutraliseringspåsar, 3 par silikonstavar, skumborttagningsmedel, lim med en borste, en metallapplikator, en extra borste och en illustrerad bruksanvisning. Så den innehåller allt som behövs. Varje vara finns även separat och kan köpas efter behov.

3. RefectoCil ögonfranslyft

Även om det låter otroligt, är en kvart tillräckligt med tid för att utföra ett ögonfranslyft. Effekterna av att använda satsen från RefectoCil dyker upp på bara 13 minuter! Tillverkaren har minskat tiden som behövs för lamineringen så mycket som möjligt, vilket gör den till ett utmärkt val för kvinnor som lever ett hektiskt liv. Med Eyelash Lift satsen behöver du inte spendera mycket tid för att njuta av maximalt böjda och lyfta ögonfransar. Den korta lamineringstiden är både en fördel och en nackdel. Du måste övervaka hela processen noggrant, vilket kan innebära vissa svårigheter.

Tillsammans med satsen från RefectoCil får du en leverans av Lashperm och neutralisator, en flaska lim och tillbehör. Dessa inkluderar miniskålar, penslar, samt en ögonlockslyftare. Hela satsen kommer i en snygg sminkväska. Därför kommer detta set för att lyfta ögonfransar hemma också att fungera bra som present.

4. Ögonbrynslaminering och ögonfranslyft sats – Protein Reconstruction System Zola

En enkel sats för DIY ögonfranslaminering? Zola varumärkets produktförslag är bra i detta avseende. Detta beror på att produkterna som är designade för att lyfta ögonfransar innehåller endast 3 flaskor. Satsen kommer inte med några tillbehör, eftersom, som tillverkaren hävdar, lash lift och laminering inte kräver dem. Varje flaska är försedd med en speciell rund borste, som mascara, som ska vara fullt tillräcklig.

Zola märkets sats ger en mycket enkel, 3-steg ögonfranslaminering hemma. Formlerna som bildar satsen är Protein Strong Lifting, Protein Fixer och Protein Care. Var och en av dem är ansvarig för en del av processen.

För att utföra ett franslyft behöver du inte applicera lim någonstans. Allt du behöver göra är att applicera produkten och tvätta bort den efter en tillräcklig tid. Resultatet är tänkt att vara lyfta och förstärkta ögonfransar med en synlig lock. Men hur uppnår och kontrollerar man böjningen utan stavarna?

5. Fleeky Lashlift Kit

En franslyftsats hemma för att komma igång? Fleeky satsen kan vara ett bra val. Det är ett kult alternativ på grund av dess låga pris och antalet möjliga applikationer. Satsen räcker till 2 till 4 lamineringar. Därför är det ett utmärkt val för början av äventyret. Detta beror på att dess innehåll gör att du kan bli bättre bekant med lash lift och laminering.

Effekterna av att använda detta set är tydligt böjda ögonfransar, som imponerar med den lyfta effekten från själva rötterna. Varumärket Fleeky har sett till att ingredienserna är korrekt utvalda. Dessutom är alla produkter veganska och har inte testats på djur.

Satsen innehåller inte bara de speciellt utvalda produkterna. Tillverkaren tillhandahåller även två par silikonstavar i olika storlekar. Allt kommer i en estetiskt tilltalande förpackning, som också är perfekt som present. Om innehållet i det grundläggande satsen visar sig vara otillräckligt kan du välja det större Maxi Kit. Det gör att du kan utföra från 5 till 10 applikationer.

6. Thuya Eyelash Lift Kit

Så mycket som 15 milliliter av varje produkt och dussintals möjliga användningsområden. Det här är varumärket Thuyas produkt när det kommer till satser designade för laminering av ögonfransar hemma. Tillverkaren har tagit hand om ett stort utbud av formler, så detta set kommer att hålla länge. Satsen innehåller en permanent gel, neutralisator och lim. Dessutom kan du få ett par silikonstavar i storlek M och en lyftplock.

Med detta sats kan du ta hand om de ömtåliga hårstrån på ett heltäckande sätt. Dessa inkluderar inte bara ögonfransar, utan också ögonbryn. Formeln för den permanenta gelén låter dig tämja även de mest oregerliga ögonbrynen och ge dem den önskade formen. Tyvärr väcker formlernas stora kapacitet frågan om en enskild användare kommer att hinna använda dem innan de förlorar sina egenskaper.

Hur gör man ögonfranslaminering hemma?

Det räcker inte med att köpa ett professionellt franslamineringssats. Du måste veta hur du använder den på rätt sätt. Med följande korta instruktioner kommer ingen kvinna att ha problem med att lyfta ögonfransar steg för steg. I början måste du naturligtvis förbereda de mest nödvändiga kosmetika och tillbehör. Det är bäst att ordna alla produkter som ingår i satsen avsedda för ögonfranslyftning och laminering på ett lättillgängligt ställe. Dessutom är det värt att utrusta dig med ytterligare två produkter. Vi pratar om ett speciellt schampo för att tvätta ögonfransar och ögonbryn och en oljefri sminkborttagare.

De nämnda produkterna kommer att behövas för det första steget av ögonfranslyftning och laminering hemma. Detta beror på att du i början måste rengöra hårstrån och deras område noggrant. Ögonfransar måste vara fria från sminkrester eller vård. Efter att ha tvättat dina ögonlock och ögonfransar noggrant är det dags att ta de medföljande silikonstavarna. Det kan hända att de är för breda. Men du bara behöver klippa dem något för att passa ögonlockets form perfekt.

Silikonstavar måste appliceras försiktigt på ytan av båda ögonlocken, och deras konvexa del måste beläggas med ett lager lim med en borste. Sedan ska ögonfransarna kammas försiktigt på stavarna. Medan du gör detta, glöm inte att separera varje frans noggrant. De naturliga fransarna är nu helt förberedda för hemma franslyft och laminering.

Det är dags att applicera de medföljande produkterna. Oftast finns det två eller tre produkter, som är ganska lika mellan satsen. Den förstas roll är att lösa upp keratinbindningarna och öppna hårets hårsäck. Detta gör ögonfransarna mer mottagliga för att böja sig och säkerställer att de absorberar näringsämnena bättre. Varje produkt appliceras noggrant på fransarna enligt tillverkarens instruktioner och tas bort efter några minuter. Det börjar med aktivatorn. Sedan är det dags för neutraliseringen. Den återuppbygger keratinbindningarna samtidigt som den ger näring åt fransarna. Den sista produkten är designad för att återfukta och stärka dem ytterligare.

På så sätt kan du utföra ditt franslyft och laminering. Resultaten blir spektakulära och inkluderar märkbart lyfta fransar hela vägen från rötterna. Varje frans blir också silkeslena och mindre benägen att gå sönder tack vare lyftet och lamineringen.