Upp

Franssmink utan klumpar? Dessa mascaror garanterar det!

Ögonfransar skapar den vackraste ramen för ögonen. Därför ägnar varje kvinna så mycket tid och uppmärksamhet åt att välja rätt mascara för sig själv. Samtidigt garanterar många mascaror exceptionell prestanda i teori i alla fall. Ganska ofta, även under den första applikationen, kan man se att tillverkarens deklarationer inte har mycket med verkligheten att göra. Med det sagt, vad gör en bra mascara, och vilka produkter är värda att prova?

Vilken mascara låter dig uppnå spektakulära resultat?

Många kvinnor möter samma problem när de väljer mascara. Ofta efter köpet och första appliceringen visar det sig att mascaran är klumpig och gör att fransarna ser stela och torra ut. Dessutom kan många kvinnor inte undvika att färga ögonlocken när de applicerar sin fransmakeup vilket i sin tur förstör hela effekten.

Det visar sig att bra mascara låter dig undvika alla dessa problem. Dessutom garanterar den bästa mascaran att ingen kvinna behöver oroa sig för:

  • överdriven klumpning eller fjällning av mascaran när du bär den;
  • ”pandaögoneffekt”, produkt som kladdar under ögonen;
  • fläckiga ögonlock när man försöker nå fransarna i ögonvrån.

Visst, många kvinnor letar efter en sådan mascara. Men finns det?

TOPP 4 mascarorna som visar sig vara mest pålitliga!

Ja, mascara som uppfyller alla krav från moderna kvinnor finns. Samtidigt måste du veta hur du hittar just dessa produkter bland alla andra och detta kan vara en svår uppgift.

Det är därför här är de TOPP 4 produkterna som kvinnor bör ägna mer uppmärksamhet åt. Det är dags att lära känna dem bättre!

1. Nanolash mascara

Den bästa mascaran

Nanolash mascara ligger på första plats på listan. Visst är många kvinnor redan mycket bekanta med denna produkt eftersom den redan har blivit mycket populär sedan den först dök upp på marknaden.

Nanolash mascara är en förstklassig kvalitetsprodukt. Det viktigaste är att denna mascara inte flagnar eller klumpar fransarna. Detta gör att användarna inte behöver oroa sig för ”pandaögoneffekten”. Dessutom kommer Nanolash mascaran med en perfekt formad borste, som är gjord av silikon. Tack vare borsten är det möjligt att separera ögonfransarna exakt.

En annan viktig aspekt är att Nanolash mascaran finns i två varianter:

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara är också en av de mer populära och bästa ögonfranssminkprodukterna. Låt oss börja med att säga att denna mascara har förlängande och förtjockande egenskaper och låter dig uppnå tillfredsställande resultat.

Lashcode Mascara är en extremt långvarig produkt. Den flagnar inte eller smulas sönder under dagen. Borsten av Lashcode Mascara är perfekt formad och når lätt även de kortaste fransarna i ögonvrån. Människor som redan har testat denna mascara var nöjda med dess prestanda.

3. Isadora Flashing Volume Mascara

Isadora Flashing Volume Mascara är i första hand tänkt att tjockna fransarna och ge dem mycket mer volym. Det är en ganska populär produkt som också förtjänar uppmärksamhet.

Det är värt att veta att Isadora Flashing Volume Mascara är en långvarig produkt. Det slits inte av under dagen och flagnar inte heller. Det enda problemet här kan vara när mascaran utsätts för fukt vilket leder till att produkten kladdar lite. Användare påpekar dock att borsten också är ganska problematisk. Den har styva borst och är dessutom extremt kort. Detta innebär i sin tur att när man når de korta fransarna kan det sluta med färgning av ögonlocken.

4. Max Factor 2000 Calorie Mascara

Max Factor 2000 Calorie är en populär apoteksmascara. Det är tänkt att inte bara förlänga utan också avsevärt tjocka fransarna. Men många kvinnor påpekar att en tillfredsställande effekt kan uppnås först efter att ha applicerat två lager mascara. Användarna har dock inga större invändningar angående borsten som är ganska välformad och låter dig styla dina ögonfransar utan klumpar.

Hållbarheten på mascaran visade sig dock vara ett stort problem. Användare anger att de upplevde att mascaran flagnade bara flera timmar efter den första appliceringen. De misslyckades också med att undvika ”pandaögoneffekten” på regniga dagar.

Sammanfattning av mascarajämförelse

Den bästa mascaran bör uppfylla förväntningarna hos moderna kvinnor. För närvarande verkar det som om Nanolash mascara är det bästa alternativet eftersom den klart överträffade konkurrenterna.

Du bör komma ihåg att rätt mascara kan göra ögonfranssminkning till ett sant nöje och det låter dig uppnå det avsedda resultatet. Av denna anledning är det så viktigt att fatta rätt beslut.