Upp

Kolla på hur man applicera Nanolash DIY Eyelash Extensions snabb och njuta av långvarig resultat

lösögonfransar

Se hur man applicerar Nanolash DIY Eyelash Extensions snabbt och smidigt och sedan njut av långvariga resultat!

Gör-det-själv ögonfransförlängning? Det låter som att drömmar går i uppfyllelse. I de flesta fall söker kvinnor i hast några tidluckor hos kosmetologen för att få fransförlängning gjort. Det slipper du om du har gör-det-själv franskluster. Se hur du applicerar fransförlängning snabbt hemma och njut av långvariga resultat!

Gör-det-själv ögonfransförlängning – hur applicerar man klusterfransar?

Ögonfransförlängning har blivit en viktig del av många kvinnors skönhetsrutiner nyligen. De drömmer om definierade franshalvcirkel att förföra. Tyvärr har vissa inte fått wow-fransar av  Naturen.

Inte varje kvinna kan skryta med definierade, långa fransar med en härlig lock. Ofta kan vi inte uppnå den kommersiella effekten med mascara eller fransserum. Därför är gör-det-själv fransförlängningarna från Nanolash värda att kolla in.

Nanolash gör-det-själv fransförlängningar inkluderar 8 typer av kluster i 3 storlekar. Fodralet innehåller 10 mm, 12 mm och 14 mm fransar. Om du vill kan du få ett fransförlängningssats som dessutom innehåller:

  • bonder Nanolash – speciallim, 5 ml, det behöver 30 till 60 sekunder för att bli klibbigt.
  • sealer Nanolash – produkten för att ta bort klibbigheten efter applicering av klusterfransar.
  • remover Nanolash – för snabb och enkel borttagning av lösfransar.
  • pincett Nanolash – tillverkad av rostfritt stål, för enkel applicering.

De färdiga klusterfransarna tillsammans med viktiga tillbehör ger  du möjligheten att utföra estetisk och hållbar fransförlängning som varar i till och med 5 dagar!

lösögonfransar

Hur applicerar man fransförlängning? Applicering av klusterfransar steg för steg

De långvariga ögonfransförlängningarna från Nanolash är lätta att applicera och smälter sömlöst med naturliga fransar. Svarta, flexibla band märks knappt på fransraden. Hur applicerar man ögonfransförlängning? Vi delar en steg-för-steg-guide som varje kvinna kommer att ha nytta av!

1. Grundlig sminkborttagning och förbereda ögonlocken

Att ta bort smink exakt är det första steget du behöver ta när du applicerar gör-det-själv fransförlängning. Du måste se till att det inte finns några sminkrester på fransarna eller ögonlocken. Det rekommenderas att undvika oljebaserade sminkborttagare.

2. Applicering av ett skikt bonder 

Efter att du tagit bort smink applicerar du bara ett skikt av bonder  över hela fransarna. Limmet behöver ett ögonblick för att bli tillräckligt klibbigt. Under denna tid kan du välja ut de Nanolash-klusterfransar du gillar.

3. Applicering av klusterfransar

Boxen innehåller 36 stycken gör-det-själv franskluster i olika storlekar. När du har valt ut de du gillar kan du börja ansöka. Kom ihåg att placera dem vid basen av naturliga fransar cirka 1 mm från fransraden. När du är klar med att applicera klusterfransarna behöver du bara trycka på dem försiktigt.

4. Avlägsnande av den klibbiga beläggningen

När du applicerar klusterfransar kan det bli en klibbig päls från bonder. Med hjälp av sealer  kan du enkelt ta bort den och sedan kamma igenom fransarna så att de smälter ihop med naturliga hårstrån.

Hela behandlingen bör ta högst 10 minuter. En applikation kräver 4 eller 5 kluster vilket innebär att förpackningen räcker till 4 användningar!

lösögonfransar

Lyxiga klusterfransar Nanolash – för de mest fantastiska fransstilarna

Nanolash släppte lyxiga klusterfransar för gör-det-själv fransförlängning. De är lätta och bekväma att applicera samt extremt långvariga. Du kan bära dem för alla tillfällen, en promenad med din bästis, familjemiddag eller kontorsfest.

Olika stilar och storlekar på gör-det-själv fransförlängningen från Nanolash låter dig skapa vilken fransstil du vill – från dramatisk till naturlig. Kvinnor som drömmer om wow-fransar kan nu nå målet på bara 10 minuter. Det är allt du behöver för att applicera Nanolash DIY Eyelash Extensions!