Upp

Hur Väljer man Mascara och Täcker Ögonfransar på Rätt Sätt?

Vältäckta fransar kan se bra ut och lägga till djup. Det är värt att inse att mascara inte bara tjocknar, men också kan korrigera formen på ögonen och om den appliceras ordentligt kan den ersätta en ögonskugga och ögonpenna. Tror du inte på det? Ta reda på hur man väljer mascara och hur man belägger ögonfransar på rätt sätt.

Hur väljer man Mascara?

Egenskaperna hos speciella mascaror beror i stor utsträckning på dess sammansättning. Därför, om du söker ögonfransförlängning, köp en mascara med vitamin E, ceramider och kashmirproteiner. Om du letar efter fransnäring, applicera mascaror baserade på keratin samt vegetabiliska vaxer och bivaxer. Om du behöver fylla dina fransar med vatten, välj en mascara som innehåller vitamin B5 (panthenol) och kitosan. Mascaror som fokuserar på att lägga kropp till ögonfransar använder lerföreningar och silke, kashmir och mohairmolekyler. Silikon ger fransar glans, latex bidrar till utgångsdatumet för en mascara och ökar dess vidhäftning.

Hur täcker man ögonfransar på rätt sätt?

Sättet du applicerar mascara på dina fransar bör matcha formen på dina ögon, vilken typ av ögonfransar du har och den slutliga effekten du vill uppnå. För att klargöra, om dina ögon är torra eller när dina lägre ögonfransar är mycket långa, är det bättre att sluta att maskera dem helt. Istället, ta ut basen av fransarna genom att bara skumma den med spetsen av borsten. Dessutom, om du vill förlänga och lägga till kroppen i dina ögonfransar, kan du försöka använda en transparent lös ström. Om du letar efter kosmetika innan du täcker ögonfransarna för andra gången kommer du att få dem att se definitivt tjockare ut. Det är värt att påpeka att du kan vinna mer än bara tjocka ögonfransar. Nämligen: Denna teknik förhindrar klumpning också.

Klumpiga ögonfransar? Torkad Mascara?

Om ditt huvudbry är klumpiga fransar, försök att separera dem med en speciell, antingen metall eller plast, borste. När du börjar applicera mascara till de övre fransarna, flytta borstformen sida till sida som om du vill göra alla ögonfransar, bilda rötterna till spetsarna, ta dig in mellan borsten. Ta alla ögonfransar, skjut borsten uppåt. Som en konsekvens kommer varje ögonfrans att beläggas med samma mängd mascara.

När du märker att din mascara har blivit lite för tät, eller till och med torr, lägg till en droppe sminkborttagande lotion till röret. Kom ihåg, använd inte detta trick när det gäller kashmir mascara. Annars kommer din kosmetika att flotta av och fläcka dina kinder.