Upp

GlamGlows ansiktsmasker är Hollywoods skönhetsknep


GlamGlow är ett världsberömt kosmetikamärke som används på modevisningar, professionella fotografsessioner och filminspelningar. Stjärnorna älskar GlamGlows ansiktsmasker för dess mjukgörande effekter.

Vad är GlamGlows hemlighet?

Den grundläggande ingredienser i samtliga masker från GlamGlow är rengörande lera från södra Frankrike. Leran, som säljs i en liten burk, gör produkten värd sitt pris. Varje mask baseras på olika, exklusiva sammansättningar.

Nr. 1 GlamGlow Mud Mask

Den här lyxiga masken säljs i en svart burk och ska påverka hela huden i ansiktet. Vi pratar förstås om Tingling & Exfoliating Mud Mask. Maskens hemlighet ligger i tre ingredienser, som tagits fram för att återfukta, vårda och göra huden mjukare. GlamGlows Mud Mask innehåller: TEAOXI (en innovativ ingrediens som stimulerar kollagen med antiåldrande egenskaper), fransk lera (grundläggande ingrediens som skyddar mot föroreningar) och vulkanisk sten (som exfolierar huden och gör huden mjukare).

Nr. 2 GlamGlow Brightening Treatment Flashmud

Brightening Treatment Flashmud är en ansiktsmask i orange burk som tagits fram för en snabb och långvarig effekt, och en ljus och jämn hudton. Produkten består av växtextraktet WhiteEnergy (vild ros, lilja, björk, jasmin, pioner och vitt te), den ljusgörande ingrediensen Flashlucent (kvarts, mjölksyra från sockerstavar, pimpsten, salicylsyra från pil och kaolin), och Reflectum med diamanteffekter.

Nr. 3 GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment

GlamGlow Thirstymud är en vårdande mask med återfuktande, mjukgörande och vårdande egenskaper. Den krämiga, geléliknande konsistensen hos GlamGlows Thirstymud Hydrating Treatment innehåller fyra avancerade tekniker: Dewdration, HydraPack, GreenEnergy and TEAOXI. Hyaluronsyran återfuktar, leran behåller hudens vatten, och kokosoljan och apelsinblomman återfuktar på djupet.

Nr.4 GlamGlow Super-Mud Clearing Treatment

En av Glamglows mer populära ansiktsmasker i vit burk är en djupt rengörande mask som behandlar de flesta vanliga hudproblem: breda porer, missfärgningar, finnar, pormaskar och irritation. GlamGlows Super-Mud Clearing Treatment är en mask med komplexa antibakteriella, matta och exfolierande egenskaper.

Nr. 5 GlamGlow PowerMud

Den sista av de exklusiva maskerna är GlamGlows PowerMud Dual Cleanse Treatment, som kombinerar de fördelaktiga egenskaperna hos olja och lera. GlamGlow PowerMud är en djupt rengörande behandling med innovative ingredienser som är rika på tekniker som: OILIXER, CLAYTOX, PUREIFIER och TEAOXI, som gör huden ren och fräsch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *