Upp

Hur förvandlar man vanligt nagellack till hybrid-nagellack?


Sedan en tid tillbaka är hybridmanikyr det hetaste. Allt fler kvinnor uppmärksammar de många fördelarna med den här sortens manikyr, men samtidigt är de måna om att inte spendera för mycket pengar på nagelsalongen och dyra hybrid-nagellack. Lösningen på problemet finns i en vanlig ”gör det själv”-bok. Hur kan man förvandla sitt favoritnagellack till ett hybrid-nagellack?

En flaska hybrid-nagellack är dyrt nog, men för att utföra en ordentlig hybridmanikyr behöver du även ett baslack, ett överlack, nagellacksborttagning, rengöring, UV-lampa, och alla nödvändiga accessoarer. Att köpa allt som behövs för hybridmanikyr är alltså ganska dyrt. Dessutom måste vi tänka på färgerna. Att köpa flera hybrid-nagellack i olika färger är en kostsam investering, och vi kanske inte alltid hittar en färg vi gillar. Dessutom, vad ska man göra med alla vanliga nagellack i favoritfärgerna, som man samlat på sig under flera år? Svaret är enkelt: förvandla dem bra till hybrid-nagellack!

Vad behöver du?

  • överlack i hybrid,
  • (eller) baslack i hybrid,
  • GELibility Stick It! (valfritt),
  • nagellack från valfritt märke eller färg,
  • liten behållare för att blanda,
  • tesked, pinne eller borste.

Hur förvandlar man nagellack till hybrid-nagellack?

Påhittiga personer som älskar hybrid-nagellack har hittat två sätt att förvandla vanliga nagellack till hybrid-nagellack. För att nagellack ska få de bevarande egenskaper som hybrid-nagellack har behöver det blandas med en särskild, bevarande gel GELibility Stick It eller ett annat överlack eller baslack i hybrid – beroende på huruvida du vill spendera pengar på ytterligare en produkt. Proportionerna beror på dina preferenser – minst 10 droppar per halv flaska, men inte för mycket, för då blir nagellacket vattnigt eller klibbigt (beroende på konsistensen på den produkt du blandar med nagellacket). Vi föreslår att du blandar nagellack med gelén i en separat skål med en borste, pinne, eller något annat som är lätt att använda. Vissa rekommenderar att man blandar nagellack med hybrid-nagellack i en 1:1-proportion. Allt beror på vad du tycker och om vilken effekt blandningen har. För att förvandla nagellack till hybrid-nagellack på ett effektivt sätt behöver du hitta de perfekta proportionerna genom att prova dig fram, för det finns ingen universell lösning. Effekten beror på vilka hybridprodukter du använder och kvalitén på ditt nagellack, och på dina naglars tillstånd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *