Upp

Dags för franslyft hemma med Nanolash Lash Lift Kit!

Dags för franslyft hemma med Nanolash Lash Lift Kit

Perfekt lyfta, långa och voluminösa fransar utan mascara? Det är varje kvinnas dröm. Vardagliga sminkrutiner tar mycket tid, särskilt när de görs på svaga eller raka fransar. Nanolash Lash Lift Kit kan vara en perfekt lösning – ett set för franslyft hemma.

Vad är en franslyftning?

Ögonfransar är vanligtvis tunna och svaga av naturen. Det är inte alla kvinnor som kan stoltsera med voluminösa fransar, och de flesta behöver använda en fransböjare och några lager mascara. Även då är de inte garanterade den fantastiska franslooken.

Det är då ett franslyftkit kommer väl till pass. Den enkla och säkra fransbehandlingen utförs av en professionell ögonfransexpert som använder säkra produkter. Nanolash Lash Lift Kit är dock tillverkat för att göra processen hemma. Vi kan använda det för att förbättra även de tunnaste fransarna.

Nanolash Lash Lift Kit. Vad ingår i Lash Lift Kit?

Franslaminering med Nanolash kit är ett enkelt och icke-invasivt sätt att förlänga och förtjocka ögonfransarna. Franslyftningskitet innehåller produkter märkta Steg 1, Steg 2 och Steg 3. Dessa är de preparat vi använder för franslamineringsbehandlingen. De kommer i 0,5 mm dospåsar och räcker till cirka 10 franslyftsbehandlingar. Satsen innehåller också:

  • Lash Lift Glue; ett 5 ml lim för att placera silikonstavarna
  • Silikonstavar; 3 par i 3 storlekar.
  • Övriga tillbehör för utförande av franslyftsbehandlingen.
Franslaminering med Nanolash kit

När det gäller processen är lash lift lätt att göra hemma. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna från förpackningen. Först måste du rengöra fransarna och placera silikonstavarna på ögonlocken. Därefter applicerar du produkterna med hjälp av borsten i den ordning som anges i bipacksedeln. Var och en lämnas på i 7 till 10 minuter. Slutligen torkar du av fransarna med en bomullsrondell och tar av stavarna. Du kommer att se effekterna omedelbart, och de kommer att vara i cirka 8 veckor, beroende på fransarnas ursprungliga tillstånd.

Varför är Nanolash Lash Lift Kit värt att välja?

En franslyftsbehandling med Nanolash Lash Lift Kit är ett fantastiskt sätt att få fransar precis som i en salong utan att behöva lägga ut en massa pengar. Dessutom är produkterna i lash lift kitet baserade på naturliga näringsrika ämnen. Det är därför behandlingen kombinerar djupgående fransvård med ett franslyft för att uppnå bästa resultat.

Nanolash Lash Lift Kit är ett professionellt franslyftkit som kan användas både av erfarna ögonfransexperter och alla kvinnor som vill få den mest fantastiska franslooken enkelt hemma.

Ögonfranspaketet ger sensationella effekter, det vill säga längre, tjockare fransar som är välnärda och glänsande. Du kommer att lägga din fransböjare eller mascara åt sidan. Med detta set sparar du massor av tid samtidigt som du förbättrar dina ögonfransars tillstånd.

Nanolash Lash Lift Kit – Sammanfattning

Ögonfranslyft hemma är ett perfekt sätt att sluta känna sig underlägsen på grund av svaga, knappt synliga fransar. Det här ögonfranspaketet är gjort för alla kvinnor, oavsett om de har glesa fransar eller tjocka fransar som behöver definieras.

Nanolash lash lift kit innehåller alla nödvändiga produkter för processen; de inkluderade formlerna är naturliga och säkra. Du behöver inte vara orolig för den känsliga huden runt ögonen.

Lash lift är icke-invasivt och du behöver inte oroa dig för att fransarna känns tunga eller att hårstråna klibbar ihop. Skillnaden är uppenbar direkt efter behandlingen. Det finns ytterligare en bra sak med Nanolash Lash Lift Kit; med bara ett set kan du göra så många som 10 ögonfransbehandlingar, och resultatet av varje process varar i upp till 8 veckor. Vi anser att en så effektiv produkt är värd att testa.