Upp

OPI New Orleans kollektion – Flerfärgade nagellack inför våren 2016


I vår är vi extra färgglada, och det syns i kollektionerna från designers och de populära märkena. Det kommer många kosmetiska nyheter i pastell och intensiva, djupa, levande och soliga färger. Vad har OPI Nails tagit fram inför våren 2016? Vilka nagellack regerar våren med hjälp av kollektionen New Orleans?

OPI är ett världskänt märke som tillverkar och säljer nagellack. De har ett brett utbud med nästan 300 olika nagellack, som inte bara har en vacker glans utan som också är motståndskraftiga. OPIs nagellack är många stora kändisars favorit. De inspirerar stylister och designers, för i varje flaska gömmer sig ett löfte om tidlös elegans och perfektion. Kan kollektionen New Orleans utlova detsamma?

De senaste nagellacken från OPI Nails presenterar tolv nya färger som inspirerats av just New Orleans. Staden är en energisk, vänskaplig och charmig stad som låter som jazz och luktar som kaffe – och som nu inspirerat en kollektion nagellack med samma personlighet. De tolv nya färgerna i kollektionen New Orleans är en slags hyllning till den fantastiska andan som vilar över Louisianas många städer. Kan du känna jazzen i färgerna?

OPIs kollektion New Orleans är en serie med tolv nya nagellack, som kommer finnas i två versioner. Nagellacken kommer säljas i klassisk form och i GelColour från OPI. Vilka färger finns i kollektionen?

 1. Let Me Bayou a Drink – diskret puderrosa
 2. Humidi-Tea – ljusbrun i samma nyans som vitt kaffe
 3. Suzi Nails New Orleans – djup, klassiskt rosa
 4. I Manicure for Beads – intensivt violett
 5. Spare Me a French Quarter? – plommon
 6. She’s a Bad Muffuletta! – hallon
 7. Got Myself into a Jam-balaya – mörkt puderrosa
 8. Crawfishin’ for a Compliment – beige i en rosa nyans
 9. Take a Right On Bourbon – klassiskt grå
 10. I’m Sooo Swamped – intensivt, djupt grönt
 11. Rich Girls & Po-Boys – mörkt himmelsblått
 12. Show Us Your Tips! – blått i en violet nyans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *