Upp

Nanolash ögonfransserum. Läs vad kvinnor säger om produkten.

ögonfransar nanolashFör ett par månader sedan bad vi en grupp kvinnor prova en helt ny produkt: Nanolash ögonfransserum. Målet med testet var att analysera resultaten av produkten, med hjälp av en grupp oberoende användare. Feedbacken vi fått representerar många åsikter, som senare granskades och kategoriserades. Läs vidare för att ta reda på om Nanolash fransserum har fått goda betyg av nöjda kunder över hela världen. Hur lyder recensionerna?

OM PRODUKTEN

Nanolash ögonfransserum är en produkt som främjar fransarnas tillväxt. Den innehåller många ingredienser som ansvarar för att stimulera rötterna och få dem att arbeta mer effektivt. Ökad effektivitet resulterar i att ögonfransarna blir längre och tjockare. De första bevisen på deras förbättrade skick syns efter cirka 2 – 4 veckor, men detta kan variera beroende på individuella förutsättningar och reaktioner på de aktiva ämnena. Nanolash ögonfransserum är effektivt, vilket har bekräftats av kliniska tester och recensioner. Nanolash innehåller inga parabener, artificiella färger etc. vilket gör att produkten arbetar skonsamt men effektivt. Produkten är färglös, doftfri, och har en flytande konsistens. Det är dessutom mycket lätt att applicera den eftersom en tunn applikator medföljer. Nanolash kan endast köpas från tillverkarens webbplats. Den eleganta förpackningen innehåller 3 ml, vilket räcker till sex månaders regelbunden användning.

Om du vill ha mer information kan du besöka Nanolashs officiella webbplats.

DET STORA TESTET

Testet varade i tre månader, närmare bestämt 91 dagar. Våra försökspersoner påbörjade behandlingen den första april och avslutade behandlingen den 30 juni. Under denna period applicerade de serumet regelbundet och skrev ner sina observationer.

Trettio kvinnor ombads att delta i studien, och de var mellan 18 – 62 år gamla. Innan testet hade försökspersonerna kämpat med många olika problem. Försöksgruppen valdes ut för att få med personer som alla förväntade sig olika resultat. Därför var deltagarna bland annat kvinnor med naturligt korta ögonfransar, fransar som försvagats av förlängningar eller hormonstörningar (till exempel efter graviditet och amning), fransar som irriterats av smink och sminkborttagning, eller fransar som påverkats av kemoterapi. Nanolash ögonfransserum har tagits fram för att hjälpa användarna med alla dessa problem.

nanolash serum till ögonfransar
webbsajt: http://nanolash.se

Resultatet av det stora testet visar att Nanolash fransserum är effektivt. Efter den första månaden uppgav 67 % att de upplevde positiva resultat. Resten av användarna upplevde ingen förbättring under den här perioden. Efter ytterligare fyra veckor ökade antalet nöjda kvinnor till 84 %. De mest imponerande resultaten upplevdes dock efter avslutad behandling. När försöksgruppen fick samma fråga gällande nöjdhet svarade 100 % att de var nöjda! 9 av 10 kvinnor menade dessutm att de skulle rekommendera Nanolash ögonfransserum. Samma antal deltagare menade att de absolut skulle köpa produkten igen, och fortsätta använda den för att upprätthålla de goda effekterna.

Den största fördelen var för de flesta kvinnor produktens sammansättning och lösning. 95 % av alla kvinnor angav att de säkra och naturliga ingredienserna var de viktigaste delarna av produkten. Inga av försökspersonerna hade problem med att applicera serumet. Därför visade det tre månader långa testet att Nanolash ögonfransserum passar alla.

Många användare påpekade dessutom hur lätt det var att använda produkten. Den flytande konsistensen och snabba absorberingen gör att det är lätt och smidigt att applicera produkten. Många kvinnor påpekade att produkten appliceras likadant som en eyeliner, fast appliceringen av Nanolash är lättare och kräver mindre precision.

92 % av alla testare uppgav att Nanolash är en mycket effektiv produkt. 88 % av dem uppgav att serumet förbättrade fransarnas skick blev synbart bättre under de första fyra veckorna. Alla kvinnor upplevde inte att de blev tjockare eller längre, men dessa effekter uppstod för alla efter en månads användning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *