Upp

Nanoil Argan Hair Mask – en spelare i den stora hårvårds ligan

Det flytande guldet från Marocko får första priset som bästa hårförbättrare. De bästa effekterna fås endast med ren, kallpressad och oraffinerad olja. Skaffa VIP produkten som är känd över hela världen – arganolja i en hårmask från Nanoil! Prova Nanoil Argan Hair Mask  – en proffessionell behandling man kan göra hemma.

Arganolja – dess effekt på håret

Världens dyraste olja är de största skönhetsfördelarna. Den har en hög koncentration av glycerider (99%) inklusive fettsyror (linolsyra och oljesyra) i perfekta mängder och det är detta som gör att arganoljan gör underverk för alla sorters hår.

Marockansk argan guld har även gott om arotener, tokoferoler, steroler och xantofyller och var och en av dem är en ingrediens som effektivt reparerar håret och tillsammans så utgör de ett kraftfullt vapen mot åldrande, grått och tunnande hår och håller håret friskt och vackert.

Nanoil Argan Hair Mask – beskrivning

Nanoil masken som är rik på värdefull arganolja är en kraftfull behandling som ger starkt och perfekt hår. Håret blir gradvis glansigare och friskare. Denna hårmasken med arganolja innehåller en otrolig mängd antioxidanter och bibehåller återfuktningen i håret, reparerar skadade lockar och förbättrar hår i alla skick. Arganoljan skyddar och lindrar hårets struktur, stänger hårsäckarna och underlättar kamningen av håret och gör håret vackrare än någonsin.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Nanoil Argan Hair Mask – mer än bara arganolja

Arganolja är inte den enda ingrediensen i Nanoil masken. Pantenol är oljans bästa hjälpreda: som perfekt intensiferar reparationen, stänger hårsäckarna som ger ett hår som är silkeslent igenom hela sin längd. Detta är ytterligare ett populärt ämne i hårbården som gör undervärk. Den är även känd som vit. B5 (pantotensyra) derivat – ett naturlig ämne i huden, naglarna och håret.

Pantenol inkluderat i Nanoil hårmasken snabbar upp reparationen och främjar tillverkningen av keratin som ger en fantastik glans. Den tar sig ner i hårskaftet och omvandlas till pantotensyra. Den har en lindrande effekt men framförallt så förstärker och återuppbygger den hårets struktur.

Nanoil Argan Hair Mask – effekterna på håret

  • Håret får näring genom hela längden.
  • De inre hårstrukturerna repareras.
  • Subtilt glansigt och silkeslent hår.
  • Håret skyddas med hjälp av antioxidenterna.
  • Lätt att kamma, inget trassel.
  • Stängda hårsäckar ger mjukt hår och skyddar mot skada.
  • Lockar med volym och lyster.

Nanoil Argan Hair Mask – recensioner

Nu när vi gått igenom fördelarna så lär du inte bli förvånad över de fantastiska recensionerna och höga betygen samt mängden av positiva kommentarer som skrivits av proffsen. Upptäck hur vackert ditt hår kan bli – det kommer se som nytt ut efter första användningen.

Var kan man köpa Nanoil Argan Hair Mask?

Om du vill läsa mer infromation om fördelarna med Nanoil hårmasken så ska du besöka produktens hemsida. Upptäck andra skönhetsprodukter i toppklass där det finns allt från hårprodukter och kosmetika för ansiktsvård till organiska oljor för måndsidig använding. Skaffa naturlig och proffessionell hudvård och hårdvård: www.nanoil.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *