Upp

Nanobrow Eyebrow Pencil – en exakt penna för dig som gillar vackra ögonbryn

Känner du att dina ögonbryn inte bara är i behov av lite färg, utan även en gnutta definition? Syns luckor och fläckar, eller är formen på dina ögonbryn ojämn? Oroa dig inte, vi har en utmärkt lösning för dig: Nanobrow Eyebrow Pencil. Gör det bara, använd den för att sminka dina ögonbryn och framhäv din naturliga skönhet. Nanobrow Eyebrow Pencil är en ikonisk penna avsedd för precis brynsminkning med en ultratunn spets. Ett måste i din sminkväska! 

automatisk brynpenna

Nanobrow Eyebrow Pencil – är den värd köpet?

Nanobrow Eyebrow Pencil är en unik, professionell ögonbrynspenna. Pennans spets har en perfekt tunnhet och hårdhet, vilket gör det möjligt med exakt styling. Sminkprodukten är långvarig, och viktigast av allt, enkel att använda. Du kommer att fascineras av de otroligt välpigmenterade nyanserna. Sminkprodukten är en riktig hit, och älskas av alla de kvinnliga anställda på vårt kontor!
Den här pennan är det perfekta sättet att få perfekta ögonbryn som kommer att imponera på alla med sin naturliga skönhet. Nanobrow Eyebrow Pencil kommer att fylla i alla ögonbrynsbågar på ett fantastiskt sätt, och jämna ut formen så att de alltid ser snygga ut.

Nanobrow Eyebrow Pencil – forma dina ögonbryn som du vill

Många kvinnor drömmer om att ha perfekta, jämna ögonbryn, men det är inte många av oss som har dem naturligt. Som tur är finns  flera fantastiska sminkprodukter tillgängliga. En av dem är Nanobrow Eyebrow Pencil. Den här pennan hanterar alla problem omedelbart – ojämna former, fläckar och luckor, för ljusa och nästintill osynliga hårstrån. Den är utmärkt för att skapa ”fluffiga bryn” och den definierar ögonbrynets nedre och övre kant, och fyller i dem med en underbar färg, vilket förstärker skönheten i din blick. Den är mycket enkel att använda, mjuk och välpigmenterad.
Du kommer att kunna dölja varje lucka i dina ögonbryn med den här produkten! Du kommer att bli helt förtrollad av hur smidigt den appliceras på huden och skapar individuella linjer som liknar hårstrån. Nanobrow Eyebrow Pencil är väldigt beständig: den kladdar inte och suddas inte ut under dagen – ditt smink kommer att vara i perfekt skick hela dagen. 

Nanobrow Eyebrow Pencil – fördelar

✔ färgar och fyller ut ögonbrynen med naturliga pigment på ett utmärkt sätt 
✔ ritar exakta, tunna linjer
✔ hjälper dig att skapa fler hårliknande streck där brynet är glest
✔ ger en perfekt kontur åt dina ögonbryn
✔ finns i vackra, naturliga nyanser
✔ är långvarig, förfinad och exakt

Utmärkt brynpenna

Hur sminkar man ögonbrynen med Nanobrow Eyebrow Pencil?

Nanobrow Eyebrow Pencil är utrustad med en förfinad, exakt och tunn spets som har exakt rätt nivå av hårdhet som behövs för en perfekt sminkning av ögonbrynen. Du kommer att skapa en kontur av brynen och enkelt fylla i dem med färg. Det är väldigt enkelt: du behöver bara måla över brynen med pennan. Börja med den nedre kanten och framhäv den övre kanten aningen svagare. Fyll sedan i den skapade formen med färg. Borsta ut den överflödiga mängden produkt. Så enkelt är det!

Nanobrow Eyebrow Pencil – var kan jag hitta den?

Att köpa Nanobrow Eyebrow Pencil går mycket snabbt – du behöver inte ens gå hemifrån! Om du gillar nätshopping kommer du säkerligen attt gilla det faktum att pennan kan bli din på bara ett ögonblick: det enda du behöver göra är att gå in på www.nanobrow.se och välja den färg som passar dig bäst!