Upp

Lashcode Mascara: Omdefiniera skönheten i dina ögonfransar

Lashcode bästa mascaran på marknadenFrodiga, friska och härligt långa ögonfransar & ndash; drömmen om varje kvinna. Drömmen om fantastiska ögonfransar och vacker ögonmakeup blir sanna idag tack vare Lashcode mascara. Lashkods innovation och unikhet ligger i sin förmåga att leverera både sinneblåsande smink och djup näring, vilket gör ögonfransarna perfekta dag för dag.

Lashcode närmar sig ämnet ögonfransmakeup och tar hand om dem mästerligt. Det finns ingen kompromiss. Allt måste vara perfekt: en ergonomisk, idealformad spiralstav; pulverformig och non-sticking formel; ultra-svarta pigment; konditioneringsingredienser som ger fransarna med formen och längden de aldrig har upplevt förut.

Lashcode den perfekta mascaranLashcode mascara motsvarar källan till högkvalitativa vårdämnen. Kompositionen är en trevlig överraskning och – låt oss vara ärlig – lämnar alla andra mascaror bakom sig. Den innovativa formeln – baserad på finaste kvalitetskomponenter – visar sig vara en framgång: säkerställer de rätta ämnena för att återställa tillståndet för ögonfransar och förbättra deras utseende.

Lashcode mascara består av:

 • Vitamin E – en naturlig antioxidant.
 • Arginin – reparerar och stärker lipidbarriären och ökar ögonfransväxten, blockerar förlusten samtidigt.
 • Pantenol – erbjuder konditionering och starka förskönande kvaliteter, mjuknar och slätar fransar, vilket ökar deras elasticitet.
 • Sojafröextrakt – skyddar, hydrerar, stimulerar ögonfranstillväxt, levererar näringsämnen till insidan av fransarna: proteiner, bra fettsyror, kolhydrater, lecitin, anti-brott och anti-torrhet sitosteroler, flavonoider och vitaminer A, B1, B2, B3.
 • Veteskottextrakt – gör ögonfransarna smidiga och fuktade; reparerar och håller dem glänsande, förhindrar färgavverkning.
 • Baicalin (Baicalin Skullcap Extract) – den rika källan till flavonoider som har skyddande och antioxidantkraft. Det hjälper till att hålla ögonfransar unga och hoppiga.

Lashcode är den enda mascaran som intensivt regenererar och ger näring till ögonfransar. Effekten av vitaminer, växtextrakt och skyddande ingredienser skyddar mot skador. Den perfekta förlängnings- och förtjockningsformeln gör att ögonfransarna ser sanslösa ut. Ögonen får definition efter bara en applicering på tappen. Spiralen har en form och storlek som matchar alla ögonformar och ögonbryn. Det är litet, elliptiskt och har tunna och flexibla silikonborstar som effektivt skiljer ögonfransarna, böjer dem uppåt och levererar fläkten av fransar. Borsten når varje ögonfrans och ökar volymen.

Mascaran är inte vattentät, men det kladdar inte, oavsett fuktighet. Det är fläckfritt under lång tid. Lashcode mascara motsvarar den finaste kvaliteten, värt priset.

14 Comments “Lashcode Mascara: Omdefiniera skönheten i dina ögonfransar”

 1. Lilo

  Det är den perfekta mascaran för mig. Tjocka fransar utan klumpar, separerar dem, håller mycket länge och är effektivt. Inga irritationer för ögon vilket är viktigt för mig eftersom jag har kontaktlinser. Den kommer att stanna hos mig 🙂

  Svara
 2. Caroline

  Jag har min favoritmascara men jag är villig att testa den. Jag uppmuntras av det faktum att den kan ta hand om ögonfransarna

  Svara
 3. Beatrice

  Det ger coola effekter som andra top-end mascaror. När det gäller andra saker såg mina fransar samma och var elastiska efter några timmars slitage. Andra mascaror lämnade mina ögonfransar styva som kablar. Och här är en trevlig överraskning – mjuka ögonfransar 🙂

  Svara
 4. Marie

  Mascara som gjorde så jag gillar mina egna fransar 🙂 dessutom är den så hållbar, ingen pandaeffekt, ingen flagning. Bästa någonsin.

  Svara
 5. Zarin23

  Mycket bra pigmentering, färgen är så intensiv, så den bleknar inte på hela dagen.

  Svara
 6. Ann@5

  Bara genom att titta på den vet du att det är high end kosmetisk. Hög kvalitet i alla aspekter: Effekten är spektakulär, varar länge och har den bästa kiselborsten jag någonsin använt.

  Svara
 7. Victoria T

  Bästa mascaran i världen 🙂 Jag ser ut som om jag bär ögonfransförlängningar varje dag 🙂 det är den bästa för mig mig 🙂

  Svara
 8. Ellie

  I mitt fall fungerade det inte bra. Fransarna är längre, lockade, men förtjockningseffekten uppfyller inte mig. Fördelen med den här mascaran är enkel användning, första skiktet täcker fransarna och effektiviteten är också bra.

  Svara
 9. Dorotea96

  Jag använde det en gång hos min vän, den är bra men jag kunde köpa lika bra två gånger billigare

  Svara
 10. MonicaP

  Det är en riktigt hit! Jag var knuten till Chanel mascaror men de hade ett minus, de är fläckiga och blev täta snabbt efter öppnandet. Lashcode gör mina fransar vackra som Chanel gjorde men det är mer hållbart. Jag har nästan använt flaskan, men Mascaran har inte ändrat sin konsistens.

  Svara
 11. Julia

  Var kan jag köpa den??

  Svara
  • Jonna_B

   Jag tänker bara på den officiella hemsidan

   Svara
 12. Soffie99

  Jag såg ögonfransar med den här mascaran och det såg fantastisk ut, men jag undrar om det konditionerar ögonfransarna

  Svara
 13. Magisktsot

  Det hjälpte mig eftersom jag brukade ha extremt torra och spröda fransar efter att jag använde en vattentät mascara i omkring 2 år utan stopp.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *