Upp

Bästsäljare bland brynsmink – Nanobrow Shape Mascara

Brynmascara kan inte bara ersätta permanenta eller halvpermanenta färgbehandlingar för bryn, utan gör det också möjligt att skapa en fin brynsminkning utan att överanstränga brynhåren. Den ser ut som vanlig mascara för fransar men har ett annat syfte, en annan formula och andra nyanser. Det är en viktig sminkprodukt för många kvinnor. Den bästa ögonbrynsmascaran? Upptäck skönhetsbästasäljaren – Nanobrow Shape Mascara!

En bra ögonbrynsmascara – Nanobrow Shape Mascara

Vill du ge dina ögonbryn mer uttryck? Genom att framhäva deras form och lägga till definition kan du visuellt föryngra ditt ansikte! Nanobrows mascara kan enkelt omdefiniera dina bryns form och ge dem volym – det är fantastiskt! Denna mascara med en unik formula och förfinade nyanser föryngrar perfekt din blick och lägger till definition till dina drag samtidigt som den ger en naturlig effekt. Den ergonomiska konformade spoolie-borsten fyller i och formar snyggt dina ögonbryn och appliceringen är enkel och exakt. Det räcker med några få penseldrag för att få dina bågar snyggt definierade och framhävda och se till att din ögonbrynssminkning inte längre är platt och onaturlig.

Den specialdesignade spoolien hjälper dig att skapa intensivt brynsmink som ändå ser naturligt ut. Den behagliga och mycket förfinade konsistensen hos Nanobrow mascara ger en exakt effekt och fyller i dina ögonbryn på bara ett borstdrag.

Resultatet? Dina ögonbryn är vackert skulpterade och perfekta när du vill.


Nanobrow Shape Mascara

Finns i färger:

Nanobrow Shape Mascara – perfekt formula som kombinerar smink med brynvård

Få ögonbrynsmascaror på skönhetsmarknaden kan skryta med så bra formulor som innehåller kraftigt vårdande ingredienser. Nanobrow Shape Mascara tillhör den här gruppen, eftersom den förutom mättade, pigmenterade och naturliga nyanser innehåller värdefulla ingredienser som ger vård till dina ögonbryn. Nanobrow Shape Mascara innehåller:

KISELDIOXID – en viktig byggsten i hårets struktur som perfekt stärker ögonbrynen

GLYCERIN – återfuktar, eftersom det hjälper till att behålla vattenpartiklar i håret

BETAIN – en botanisk aminosyra som förhindrar torrhet genom att bilda en skyddande film på hårets yta. Perfekt för att vårda och skydda ögonbrynen från skador


Hur använder man Nanobrow Shape Mascara?

Nanobrow Shape Mascara ska appliceras på torra och rena ögonbryn, utan någon ansikts- eller ögonkräm, olja eller serum, så se till att alla dina hudvårdsprodukter har absorberats i huden innan du sminkar dig. Helst ska det inte finnas någon foundation på brynen, du kan borsta bort den med en spoolie-borste om det behövs. Ta nu fram Nanobrow Shape Mascara och borsta den genom ögonbrynen uppåt i utåtgående riktning med en liten spoolie-borste. Detta trick ger effekten av fylligare ögonbryn.Brynsminkning med mascara – TIPS!

För att få din brynmascara att se bra ut bör dina ögonbryn vara ordentligt definierade. Se till att de har rätt form och matchar dina ansiktsdrag. Nanobrow-pincetten, som också finns i varumärkets sortiment, hjälper dig att kontrollera din brynform. Nanobrow erbjuder en rad utmärkta skönhetsmedel för brynsminkning och brynvård. Utbudet är stort, så om du letar efter en pomade, en penna eller ett brynpuder för att komplettera den look som skapats med mascaran är du på rätt plats. Upptäck hela Nanobrow-sortimentet för smink och vård på www.nanobrow.se.