Upp

Motverka Röd Hy med Nanoil Serum. Bäst till Reaktiv Hud

Är din hy couperose? Då vet du mycket väl hur svårt det är att lindra och balansera hud som inte kan hantera olika helt ofarliga utlösningsfaktorer som varm dryck eller kallt väder. Som tur är erbjuder Nanoils senaste nyhet hjälp. Vilken nyhet? Ett ansiktsserum mot rödhet, Nanoil Anti-Redness Face Serum.

serum mot ansiktsrodnad Nanoil

Om du står framför affärshyllorna och bläddrar mellan tusentals krämer, serum och blandningar som i teorin ska lindra irriterad hud, men du har ingen aning om vad du ska välja – satsa på en beprövad lösning. Nanoil Anti-Redness Face Serum är en hudprodukt som kvinnor över hela jordklotet förälskat sig i.

Nanoil Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum är ett av sex ansiktsserum som Nanoil erbjuder. Sortimentet inkluderar ett serum till torr hud (ansiktsserum med hyaluronsyra), ett serum för pigmentfläckar (serum med vitamin C eller retinol), och ett serum till problematisk hud. När det kommer till serumet för känslig och couperose hy har Nanoil siktat på hög effektivitet och försiktiga åtgärder.

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Det finns några saker du bör veta om det nya Nanoil-serumet. Först och främst har det utvecklats i samarbete med specialister, vilket innebär att kosmetikan har förmågan att lösa specifika hudbekymmer. I fallet med reaktiv hud handlar detta om dilaterade kapillärer, ansiktsrodnad och irritation. För det andra är Nanoils serum superlätt och snabbabsorberande. Detta har kombinerats till en produkt som ger dig en försiktig, enkel och förstklassig vård av känslig hud.

Bästa ingredienserna till reaktiv hud

Vad finns i serumet? Nanoil Anti-Redness Face Serum är en blandning av växtbaserade extrakt berikade med återfuktare och näringsämnen som glycerin och vitamin B3. Dessa naturliga ingredienser är verkligen otroliga.

  • Punarnava är en indisk planta som bevisats ha en anti-oxidativ effekt på huden. Detta extrakt finns i alla Nanoils serum.
  • Kastanjebark har en positiv effekt på blodkärlen genom att stärka dem och därmed förebygga bristningar.
  • Bark från limeträd är ansvarig för att leverera serumets lindrande effekt. Förutom detta ger det näring och förebygger inflammation.
  • Cypress, eller snarare extrakt från dess kotte, fyller huden med fler näringsämnen och återfuktar, men skyddar också mot irritation.

Ett serum, flera effekter

För att märka förbättring behöver du bara använda Nanoil Anti-Redness Face Serum regelbundet. Den goda nyheten är att förbättringen inte bara påverkar utseendet utan även hudens tillstånd. Nanoil serum är den enda produkten med så stor mångsidighet som kan jämna ut hudtonen, minska ansiktsrodnad, eliminera ådernät och bekämpa nya fläckar. Effekterna märks direkt efter första användningen eftersom Nanoil serum till reaktiv hud lindrar irritation, minskar spänning och obehag som är typiska för hud som reagerar starkt på yttre faktorer. Du bara måste uppleva denna lättnad för huden.

Nanoil bästa anti-redness ansiktsserumet

Hur man använder Nanoil serum korrekt

Om du bestämmer dig för att köpa Nanoil serum behöver du inte oroa dig över avancerade användningsmetoder. Allt du behöver göra är att rengöra ansiktet, torka det med en handduk och lägga på serumet. Daglig applicering räcker gott och väl (kvällsanvändning rekommenderas). Du kan sprida ut serumet med hjälp av fingertopparna eller en ansiktsroller, exempelvis en jade roller, som förstärker den lindrande effekten av serumet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *