Upp

Lancome My Parisian – Pastellsmink för våren 2016


Lancome har lanserat sina sminknyheter för den kommande säsongen. Lancomes vårsatsning för 2016 handlar framför allt om pastellnyanser i kosmetika från serien My Parisian. Vilken kosmetika finns i den här kollektionen? Lancome erbjuder två olika saker: en palett ögonskuggor och rouge i metalliska lådor med grafik i äkta Parisisk stil.

Lancome för våren 2016

Söta dofter, och metalliska lådor döljer vårens kosmetika. Inspirationen för Lancome blev vårens naturliga solljus, fräscha dofter, och självklart den lycka som fyller hjärtat under de varma vårdagarna. Vårens smink från Lancome My Parisian ska reflektera vårens humör, barnens glädje, och de ljusa och livliga färgerna.

My Parisian Pastels – ögonskugga

Paletten med pastellfärgade ögonskuggor från Lancome för våren 2016 säljs i en metallförpackning som liknar en förpackning kritor. Nio vackra nyanser säljs i små kubiska lådor med separata fodral, och som ligger löst i förpackningen. Detta gör att du enkelt kan ta ut en individuell ögonskugga ur förpackningen och börja leka med vårens färger. Ett intressant faktum är att ögonskuggorna i My Parisian Pastels inte bara kan användas på ögonlocken, utan också på kinderna som highlighter. I paletten finns nio mycket skimrande och saftiga vårfärger (bland annat nyanser i guld, rosa, beige och violett). Dessa ögonskuggor är inte rika på pigment, så de skimrar mer än täcker. My Parisian Pastels från Lancome känns lätt våta när man rör vid dem.

My Parisian Cream Blush – rouge

Detta rouge från Lancomes vårkollektion har också en krämig konsistens. Den finns i ett par nyanser och säljs i en liten, rund förpackning i metall. Denna ljuvliga rouge har en matt yta (den passar bra ihop med ögonskugga). My Parisian Cream Blush ger en naturliga effekt som påminner om en ung flickas rodnad. Detta rouge kan användas på andra platser än kinderna, t.ex. som highlighter på läpparna eller som rosa ögonskugga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *