Upp

Gör mönster på naglarna med Nailbot!


Den som gillar vackra och kreativa manikyrer drömmer säkert om att kunna vakna en ag och kunna ändra mönstret på naglarna med ett trollspö. Eller kanske ett par klick? Tack vare Preemadonna är detta nu möjligt! Nailbot är en innovativ och smidig skrivare för naglar. Det låter otroligt, och sättet den fungerar på är ännu mer otroligt.

REVOLUTION

Nailbot är det första steget mot en sann revolution i kosmetikabranschen, för den tar världen med perfekta manikyrer till ett helt nytt och mer tillgängligt stadium. På bara ett par år kommer uppfinningar som denna att förändra allt vi vet om manikyrer, och skönhetstekniker kommer att få mindre jobb. På grund av det höga priset får vi för tillfället nöja oss med att skriva upp den på önskelistan.

Var kommer fenomenet Nailbot från?

TEKNIK

Den här moderna utrustningen kommer från Preemadonna, ett företag som hanterar robotar, och det är helt enkelt ett verktyg som skriver ut direkt på nagelplattan. Först målar du nageln med din valda färg, sedan placerar du nageln på en specifik del av skrivaren. Sedan aktiverar du din smartphone och väljer ett mönster som du sedan kan skriva ut. Manikyren tar bara ett par minuter och det finns ingen risk för att mönstret ska bli felaktigt.

PRAKTISKHET

Att göra mönster har aldrig varit enklare. Nailbot kan skriva ut ett enormt stort utbud mönster från Preemadonna, eller från en bild i din egen, privata bildsamling. Nailbot är ett mycket smidigt verktyg som samarbetar med din smartphone och som är lätt att använda. Tack vare det kan vi få en emoji, en bit pizza, eller en fjäder på naglarna. Nailbot låter dig applicera mönster på din manikyr varje dag, utan att ens behöva anstränga dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *