Upp

Giorgio Armani: kollektionen Crema Nera


Giorgio Armanis kollektion Crema Nera består av flera vårdande kosmetiska produkter. Kollektionen har nyligen utökats med tre nykomlingar: den färgande krämen Crema Nuda, Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil, och det återfuktande serumet Aqua Pantelleria.

Den färggivande krämen Crema Nuda fungerar på ungefär samma sätt som BB-kräm eller CC-kräm. Den rekommenderas för alla hudtyper, och särskilt hud som förlorat sin glans och om drabbats av diskreta missfärgningar och trötthet. Krämen mjukar upp huden och gör den fräschare, ger dig ett naturligt utseende, täcker imperfektioner, och får dig att se yngre ut. Viktigast av allt: krämen kan ersätta imperfektioner. Crema Nuda från Giorgio Armani finns i sex nyanser: Nude Glow, Light Glow, Fair Glow, Medium Glow, Warm Glow, Deep Glow. Kosmetikan finns i en originell burk med svart topp och dess konsistens är ganska rinnig för att vara en kräm, men den appliceras på ett bra sätt och smälter in i huden på nolltid. Att välja rätt nyans är nyckeln till ett vackert utseende.

Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil är avsedd för hud som har börjat visa upp tecken på åldrande. Den reducerar små rynkor och missfärgningar. Den här kosmetikan återfuktar, bevarar ansiktsformen, och främjar produktionen av kollagen och elastin. Produkten säljs i en förpackning om 30 ml, och förpackningen har en pipett som underlättar appliceringen. Hur använder man Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil från Giorgio Armani? Häll två till tre droppar olja i händerna för att värma upp dem innan de distribueras i ansiktet. Gnid in kosmetikan med cirkulära rörelser i ansiktet och nacken, men undvik ögonen.

Det återfuktande serumet Acqua Pantelleria by Giorgio Armani rekommenderas för mogen hud och hud med tecken på åldrande, t.ex. kråksparkar, linjer vid näsan och läpparna, missfärgningar efter solande, etc. Kosmetikan består av rikt mineralvatten från den italienska ön Pantelleria och protein som motverkar rynkor. En liten mängd räcker för att återfukta huden och få den att se yngre ut. Efter rengöring kan du distribuera ett par droppar Acqua Pantelleria i ansiktet. Produkten absorberas snabbt och vårdar ansiktet. För att få ut serumet ur flaskan behöver du vrida den svarta korken till höger och trycka på doseringsanordningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *