Upp

Essences nyaste kollektion för våren 2016

Våren står för dörren, så det är inte konstigt att alla kosmetikaföretag överöser marknaden med säsongens nyheter. Våren 2016 kommer att handla om pasteller, färger och fräschhet. Ett av de mer diskreta förslagen kommer från Essence, som har lanserat sin vårserie. Vad finns bland Essences nyheter? Vad föreslår Essence inför våren 2016?

Essence är ett märke som alla kvinnor älskar, och det beror på deras perfekta profil. Mycket konkurrenskraftiga priser, stort utbud produkter, och självklart en god kvalitet – detta kännetecknar Essence. Essence är också ett ekologiskt märke, och deras produkter är inte testade på djur. Det är inte konstigt att så många kvinnor väntar otåligt på Essences senaste produkter. Så vad erbjuder de?

Inför nästa säsong satsar Essence på innovative nya produkter, men också på välkänd kosmetika. Vi kan förvänta oss ett par nya nyanser och en del överraskande nyheter. Företagets kosmetika för våren och sommaren 2016 är ett måste för alla sminkälskare. Så vilka nyanser kan vi förvänta oss?

Precis som med andra varumärken satsar Essence på de ikoniska och tidlösa nyanserna hudfärgat och pastell. Bland vårens förslag finns också de hetaste trenderna, nämligen vitt i alla dess nyanser. Den här färgen finns inte bara i nagellacken, utan även som eyeliner och ögonskugga. Pastellfärgerna syns överallt i kosmetikan.

Bland nyheterna för våren 2016 finns även nagellack i metalliska färger, som först introducerades under modevisningar. Essence har inte heller glömt bort rökiga ögon och dess kosmetika, och erbjuder ett set för ansiktskontur till varma vårdagar. Bland nagellack, eyeliner, foundation, mascara och mycket mer har Essence även presenterat några produkter som baseras på ekologiska ingredienser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *