Upp

TOPP 6 Bryngeler: Vi delar med oss av de bästa produkterna så att du kan vara säker på att göra rätt val!

Att sminka brynen är fortfarande någonting som många kvinnor gärna skulle vilja sluta med. Bara att välja rätt smink är en utmaning, för att inte tala om att fylla i brynen varje dag… Vilken brynprodukt ska man välja för att kunna njuta av snabba och enkla rutiner för brynsminkning? Finns det sådant smink? Visst finns det! Vissa av produkterna ger till och med resultat i salongsklass!

rankning av bryngel

Det är svårt att hitta rätt bryngel, så här är en sammanställning av de bästa produkterna. Vi har tittat på hur länge de håller sig på plats, vad de gör, vilka nyanser de finns i och om de kan användas snabbt. Vilken av dem hamnar på första plats?

TOPP 6 BRYNGELER

#1 Nanobrow Lamination Gel

Vårt betyg: 10/10

Det är definitivt vår favorit bland bryngelerna! Dess anmärkningsvärda effekt gör att du kommer att älska den från första användningen. Den här produkten är suverän för att separera hårstråna och ger en laminerad brynlook så att du kan spara tid och pengar. Den finns tillgänglig i fyra mycket vackra nyanser (Genomskinlig, Beige, Brun, Svart) som säkerställer djärva bryn som ändå ser naturliga ut. Vi ger den en extra poäng för att den håller hela dagen – de flesta brynprodukter som finns på marknaden försvinner efter några timmar.

Med Nanobrow Lamination Gel kan du snabbt borsta och forma dina drömbryn. Formulan innehåller ricinolja som ser till att hårstråna är återfuktade och säkra. Med denna gel glömmer du snabbt glesa områden och ojämnheter. Ett bra pris och fantastiska resultat – det är vad vi älskar med Nanobrow.

Mer information: nanobrow.se

#2 Givenchy Mister Brow Groom

Vårt betyg: 9,5/10

Tyvärr är den här lite dyrare. Trots det var det en trevlig överraskning – den genomskinliga gelen ger naturliga effekter. Den ger volym och är dessutom superenkel att applicera. Den är inte klibbig och torkar snabbt, dessutom är den rik på vitamin B5 vilket betyder att den vårdar brynen. Vi gillar också den eleganta förpackningen. Produkten är perfekt för båda könen. Du kommer inte att märka några tråkiga klumpar efter användning. Kombinera gärna med andra produkter för en djärvare look.

#3 Revitalash Hi-Def Brow Gel

Vårt betyg: 9,5/10

Nu går vi vidare till den formande och färgande bryngelen från Revitalash Cosmetics. Det finns tre olika nyanser: Mörk, Ljus och Genomskinlig. Produkten är vegansk och dermatologiskt testad. Den är formulerad utan parabener, ftalater, BHT eller doftämnen. Om du är ute efter en naturlig och vegansk bryngel är den säkerligen ett bra val. Den har en applikator med dubbla ändar med en stylingborste och en spoolie-borste. Formulan är hållbar och vattenfast så du kan räkna med en långvarig sminkning. Den är rik på peptider och betaglukan som stärker, ger näring och framhäver brynen.

#4 TOO FACED Fluff&Hold Laminating Brow Wax

Vårt betyg: 8,5/10

Denna gel ger dina bryn volym och gör att du kan ta kontroll över ostyriga hårstrån. Den håller inte lika länge som de ovanstående produkterna, men du kommer att gilla effekten. Den har inte testats på djur, plus att den säkerställer perfekt borstade bryn, så den är mest användbar om dina bryn är ostyriga.

#5 TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Vårt betyg: 8,5/10

Med denna gel kan du göra brynen tjockare och ge dem lyster på nolltid. Produkten finns i fem olika nyanser: Espresso, Mjuk brun, Kastanjebrun, Mjuk svart och Mörkblond. Du kommer säkert att hitta rätt nyans för dina bryn. Denna bryngel fungerar bra på tunna hårstrån – volym och förtjockning kan snabbt uppnås med denna produkt. Den avancerade tekniken och de rika pigmenten kan visa sig vara en succé.

#6 Anastasia Beverly Hills DIPBROW Gel Mini

Vårt betyg: 8/10

Du kan hitta den här bryngelen till ett riktigt bra pris och den ger mycket valuta för pengarna. Med produkten kan du få djärvare bryn och fylla i brynen jämnt med ett matt slutresultat. Den konformade borsten underlättar appliceringen. Du får full täckning och önskad volym på några minuter. Förpackningen i liten storlek är bra om du gillar att göra korrigeringar under dagen och vill ha full kontroll över brynens utseende.

Hur applicerar man bryngel?

Det är superenkelt att applicera bryngel. Det är definitivt något för kvinnor som ska påbörja sitt äventyr med brynsminkning eller för dem som vill fixa sina bryn så snabbt som möjligt.

Du öppnar helt enkelt produkten och borstar igenom dina bryn. Du applicerar den på samma sätt som du använder mascara på fransarna. Skapa önskad brynform och njut av dina drömbryn hela dagen!