Upp

Rangordning av de 6 bästa ögonbrynspennorna. Följ våra bästa tips!

För att skapa en fantastisk sminkning behöver du en produkt med lång hållbarhet som håller hela dagen i perfekt skick. Hur väljer man den bästa när det finns så många? Vi har en lösning. Kolla in vår topplista så blir valet enkelt.

TOPP 6 BRYNPENNOR

1. Nanobrow Microblading Pen

microblading pen

En microblading-effekt utan att behöva tatuera brynen? Det är precis så som Nanobrow Microblading Pen fungerar! Den här innovativa produkten drar supertunna linjer som efterliknar riktiga hårstrån och ger ögonbrynen ett utseende som efterliknar microblading. En tunn, precisionsapplikator fyller i glesa områden och skapar tredimensionella resultat. Brynpennan från Nanobrow är anmärkningsvärd och mycket unik. Den förtjockar även mycket krävande och osamarbetsvilliga bryn. Dess vattenfasta formula torkar snabbt och är mycket långvarig – den håller hela dagen utan att påverkas under vilka väderförhållanden som helst. Vill du skapa en effekt av uttrycksfulla och samtidigt naturliga ögonbryn? Nanobrow-brynpennan gör det möjligt! Du behöver inte oroa dig för att ditt smink ska förstöras under dagen. Det finns inget bättre alternativ för permanenta ögonbryn som kan bli misslyckade. Färga bara de utvalda områdena med korta drag. På så sätt konstruerar du exakta, tunna linjer och döljer fläckar och luckor, om du behöver det. För en starkare effekt upprepar du hela processen. Förstärk resultatet beroende på dina preferenser och tillfälle. Sminka dig som du vill! Den här extremt tunna brynpennan med en bekväm mjuk spets garanterar en naturlig sminkning utan någon ansträngning. Om du inte lyckas med det första gången du använder den är det bara att ta fram micellärt vatten och börja om igen.

2. MAC Shape & Shade Brow Tint

En fantastisk mångsidig ögonbrynspenna som säkert kommer att tilltala dig. Det här verktyget kommer enkelt att öka volymen på även mycket ostyriga hårstrån. Ditt smink kommer definitivt inte att försvinna under dagen. Denna otroligt hållbara brynpenna kommer säkert att förvåna dig. Den vattenfasta Mac, Shape & Shade Brow Tint har en fin applikator på ena sidan, med en flytande ögonbrynsliner och en svamp i andra änden som fixerar formen i många timmar framöver med ett kladdfritt puder. Denna brynpenna är resistent mot fukt och svett. Den smetas inte ut under hela dagen, så ditt smink ser alltid fantastiskt bra ut. Applicera brynpennan längs brynets hårlinje, använd sedan den flytande linern för att fylla ut och definiera den önskade formen. Gör utseendet så diskret eller så färgstarkt och skarpt som du vill!

3. Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Detta är ett mycket intressant förslag. Milk Makeup Brow Pen har utformats på ett sådant sätt att den kan dölja luckor och fläckar med ett enda drag – den ger fantastiska XXL-effekter. Den trippelspetsiga filtspetsen fyller enkelt och snabbt i varje ögonbrynstyp. Den naturliga glansen hos dina ögonbryn kommer att förstärkas! Även om den här brynpennan är svagt pigmenterad kan du bygga upp färgen tills det önskade resultatet uppnås. Den långvariga, vattenfasta formulan kommer definitivt inte att lossna under dagen och ditt smink kommer att se fantastiskt ut! Produktens sammansättning innehåller bland annat olja från hampafrön, solrosolja och aloe vera. Brynvård och styling i ett! Genom att använda den här brynpennan kan du återfukta och ge näring åt den känsliga huden under ögonen. Milk Makeup Kush Triple Brow Pen är lämplig för veganer eftersom den inte innehåller några animaliska produkter.

4. Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Denna brynpenna är en sensation! Den garanterar effekten av bryn som gjorts med microblading och du behöver inte ens lämna huset för att uppnå den! Från och med nu kommer dina ögonbryn alltid att se ut så som du drömt om. Benefits Cosmetics garanterar en 24-timmars mikropigmenteringseffekt som alltid ser naturlig ut. Bågarna blir tjocka och fylliga på bara ett ögonblick. Den tredelade applikatorn på brynpennan drar tre tunna linjer som döljer luckor i ögonbrynen. Dess finstämda formula resulterar i en produkt som anpassar sig till alla typer av ögonbryn. Den är också vattenfast och kladdfri, extremt långvarig och lätt att applicera. Brynpennan döljer fläckar och skapar en mycket naturlig look som varje sminkfantast drömmer om. Dessa bryn håller sig intakta hela dagen! Även de som är totala nybörjare inom smink kommer lätt att klara av appliceringen. Denna brynpenna finns i fyra mångsidiga nyanser.

5. Stila Stay All Day Waterproof Brow Colour

Denna briljanta brynpenna är utrustad med en exakt applikator. Den anpassar sig lätt till alla typer av ögonbryn. Dess imponerande precision och vattentäta egenskaper lockar tusentals kvinnor över hela världen. Honungsextrakt, aloe-blad och kamomill finns i brynpennans sammansättning – de är vårdande och omhändertagande för huden. Brynpennan från Stila glider lätt och smidigt på huden och säkerställer långvariga effekter. Fyll i dina glesa områden utan ansträngning! Skapa helt enkelt mycket fina linjer som efterliknar riktiga hårstrån, så att brynen ser naturliga ut. Förvara produkten horisontellt så att brynpennan räcker länge. Den här produkten är vattenfast och lätt att använda och ger en fenomenal sminkning. Formulan appliceras med lätthet och går inte bort under dagen. Dina ögonbryn kommer att hållas på plats hela dagen! Stilas brynpenna finns i tre diskreta nyanser så du hittar garanterat en som passar dina ansiktsdrag. Det är definitionen av väldefinierade brynhår som ser naturliga ut.

6. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen

Anastasia Beverly Hills brynpenna ritar enkelt extra brynhår och skapar en tredimensionell sminkeffekt. Dess vattenfasta formula appliceras enkelt, är lätt som en fjäder och ger enastående detaljer som efterliknar utseendet på riktiga ögonbrynshår med maximal precision. Brynpennan ger både en komplett och naturlig definition som får alla blickar att vändas mot en. Applikatorns robusta och tunna spets är perfekt för att skapa ytterligare hårstrån. Njut äntligen av spektakulära fylliga ögonbryn utan luckor eller fläckar. Den här veganska brynpennan innehåller inga animaliska produkter. Den är dessutom parfymfri, parabenfri och alkoholfri. Skaka innan du använder den och applicera den sedan direkt på ren och torr hud. För att dölja glesa områden ritar du hårliknande linjer där det behövs, var uppmärksam på hårväxtens riktning. Brynpennan ger en fantastisk sminkning på några få ögonblick!