Upp

MAKE-UP ACADEMIE – Kosmetika från Bielenda

Bielenda är ett varumärke som i över 20 år tillverkat naturlig kosmetika för ansiktet och kroppen. Den här våren har Bielenda släppt nytt smink. Bielenda Professional menar fortfarande at ten komplex och säker produkt för huden ska vara en produkt med naturliga ingredienser. Därför består Bielenda Make-up Academie av en serie vårdande kosmetika för huden.

MAKE-UP ACADEMIE

Att få smink från detta varumärke, som främst är känd för vårdande produkter, var en stor överraskning som välkomnades entusiastiskt av sminkartister. I serien Make-up Academie hittar vi två produkter: foundation och mist för att fixa sminket. FIXER MIST används för att bevara sminkningen och finns bara i en version, men vi kan köpa foundation i tre olika versioner (COVER, MATT, LIFT) och varje version finns i tre nyanser (1: naturlig, 2: beige, 3: karamell).

FIXER MIST

Bielenda menar att smink ska hålla i flera timmar. Därför är en av produkterna de erbjuder FIXER MIST. Denna produkt från Bielendas Make-up Academie täcker huden med ett transparent, skyddande lager. Produkten skyddar huden mot skadliga faktorer i omgivningen, och får sminket att hålla längre. Den är perfekt för situationer när vi verkligen behöver bevara vår sminkning under en längre tid, och skydda den mot att gnidas av eller bilda fläckar.

Foundation: COVER, MATT och LIFT

Bielendas foundation är en produkt som smälter in i huden på ett perfekt sätt. Den finns i tre nyanser, och tack vare innehållet av mikropigment kan produkten passa din egen hudton. Make-up Academie erbjuder tre sorters foundation, som framtagits för de vanligaste hudtyperna.

  • COVER foundation – framtagen för kombinationshud och hud med imperfektioner och missfärgningar. Produkten mjukgör, täcker imperfektioner och missfärgningar, och jämnar ut hudens ton. Produkten innehåller vitamin E, som också återfuktar, mjukgör och föryngrar huden.
  • MATT foundation – framtagen för kombinationshud och oljig hud. Produkten ger en silkeslen yta och jämnar ut hudtonen, och ger den en matt ton. Produkten är berikad med vitamin B3, som reglerar talgproduktionen och minskar hudens glans.
  • LIFT foundation – framtagen för alla hudtyper som har förlorat sin naturliga glans och ungdomliga utseende på grund av exempelvis åldrande. Produkten består bl.a. av täckande pigment, vitamin E, hyaluronsyra, retinol och en SERUM+-lösning, som vårdar den mogna huden och vars egenskaper motverkar åldrande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *