Upp

Klorane Reflets Blonds – Kamomillserie som gör håret ljusare

Kloranes första produkt var ett kamomillschampo, som redan då var en legend. Det användes av många personer och rekommenderades som den bästa rengöringsprodukten. Den honungslena konsistensen och schampots blomsterdoft är nu tillbaka i en helt ny form, som för tillbaka våra decennier gamla minnen.

Kamomill – legendarisk aktiv ingrediens

Den legendariska aktiva ingrediensen i Kloranes schampo är kamomill, vilket har använts i företagets tillverkning i över 50 år. Det har symboliserat varumärke ända sedan början av dess existens, men det är inte den mest populära versionen av kamomill. Kloranes laboratorier väljer sin egen: Matricaria recutita, en form av kamomill med rikt innehåll av apigenin, som kommer från Egypten. Det har ett högt innehåll av naturliga färgämnen, som inte penetrerar hårets struktur utan som istället lägger sig på dess yta. Att ämnet inte påverkar hårets struktur gör att blont hår blir ljusare, och mörkt hår får guldfärgade reflektioner.

Klorane – ljusgörande ritualer för alla nyanser

Kloranes produkter med naturlig kamomill är helt naturlig kosmetika. De innehåller inte silikon, parabener, eller andra skadliga ingredienser, och de är helt biologiskt nedbrytbara. Dessa kosmetiska produkter påverkar inte hårets struktur och är endast baserade på naturliga ingredienser, och därför är de säkra och rekommenderas även för barn.

Klorane, kamomillschampoo

Kloranes första produkt var ett ljusgörande schampo. Idag kan vi hitta en mer modern version av produkten i butikerna – Klorane Reflet Blonds, som förvandlar håret från blont till ljusbrunt. Ljusgörande schampo har en honungslen konsistens och luktar som honung och blommor. Kloranes schampo är en mycket delikat rengöringsprodukt som berikats med ingredienser som ger glans och underlättar kamningen.

Klorane, kamomillbalsam

Klorane har också lanserat ett hårbalsam som underlättar kamning, vårdar, ger mjukhet, glans, och ljusgör. Kloranes balsam baseras även på extrakt från kamomill, och efter ett par tillfällen blir håret naturligt ljusare. Kloranes balsam Reflets Blond har en krämig konsistens och absorberas väl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *