Upp

ColorCuts Thermal Foam Strips – En Game-Changer För Din Frisörsalong

Vill du skapa noggranna färgläggningar i flera lager, men är trött på hur lång tid det tar att klippa och förbereda aluminiumfolie? Varumärket ColorCuts har något speciellt just för dig! De innovativa, termiska hårfärgningsremsorna – Highlighting Foam Strips – är ett professionellt frisörtillbehör som kan uppgradera prestigen på hela din salong.

foam wraps hårfärgning

ColorCuts – ledaren på topplistorna

Professionella stylister måste hålla koll på de senaste trenderna om de vill behålla en växande cirkel av nöjda kunder. ColorCuts strips ger den ultimata kvaliteten, perfekta resultat och 100% kontroll över färgningsprocessen.

De gör hela hårfärgningen snabb, bekväm och proffsig, och ger dina kunder maximal komfort. Vad mer behöver man? Dessa snygga termiska skumremsor i polystyren levererar allt du behöver för professionell hårfärgning och passar till alla tekniker. Det lätta materialet säkerställer fantastiska resultat och extrem precision.

Det unika materialet behåller optimal hårtemperatur och minimerar skaderisken. Highlighting Foam Strips ger dig möjlighet att uppnå bästa möjliga resultat utan att irritera huden. Produkten effektiviserar arbetsflödet för hela personalen, är bekväm att använda, men framförallt är de återanvändningsbara och kan spara dig pengar.

Stripsen består av 80% återvunnet material. Boxen innehåller 200 strips som mäter 100×305 mm vilket gör att de även är lämpliga för väldigt långt hår. Efter användning kan du tvätta dem i maskin upp till 3 gånger, vilket gör att de totalt håller för ungefär 800 användningar! Detta innebär otroliga besparingar och miljövänlighet.

ColorCuts highlighting foam strips

ColorCuts Foam Strips:

  • effektiviserar personalens arbetsflöde,
  • är lätta, termiska och flexibla,
  • är förklippta och redo för användning,
  • biologiskt nedbrytningsbara, i harmoni med naturen,
  • blir häftande vid kontakt med färgprodukter,
  • ger dig möjligheten att skapa unika frisyrer,
  • består av polystyrenskum,
  • säkerställer full kontroll över färgningsprocessen,
  • 200 st per paket,
  • 100×305, även lämpliga för väldigt långt hår.

återanvändbara inpackningar för hårfärgning

Färgglada termiska Highlighting Foam Strips

Detta frisörtillbehör kan uppgradera dina tjänster och göra din frisörsalong lyxigare. Det maltesiska varumärket ColorCuts har lanserat foam strips som är nedbrytningsbara och extremt lättanvända. De kommer i en praktisk behållare så att du enkelt kan ta ut dem en och en.

Stripsen är redo för användning och förklippta. De blir fästande vid kontakt med fukt. Du behöver inte vika kanterna – vik bara remsan på mitten. De erbjuder ultimat kontroll över varje steg i färgningen, vilket resulterar i spektakulära, naturliga effekter med hög precision.

Dessa strips kombinerar teknologi med miljötänk och förvandlar din frisörsalong. Stötta din personal och spara tid som vanligen går åt att förbereda aluminiumfolie. Häng med i trenderna från frisörvärlden och få fler nöjda kunder.

ColorCuts strips garanterar hygien och enkel användning. Skapa unika balayage, highlights, reflektioner eller färgningar i flera nivåer på mindre tid och gör din frisörsalong lyxig. Garantera högsta estetik och exceptionell komfort under färgläggningsprocessen. Stick ut i mängden och välj nedbrytningsbara accessoarer för att ta hand om miljön.

Hitta mer information om effekter och ingredienser av ColorCuts på webbplatsen colorcuts.mt