Upp

Balsam med ett uppdrag: Dizzolv’it från Cailyn

För att rengöra ansiktet använder vi oftast sminkborttagning, men har du funderat på ett balsam? Cailyn har tagit fram ett djuprengörande och återfuktande balsam. Dizzolv’it Make-up Melt Cleansing Balm tar inte bara bort smuts och alla spår av smink, utan kan även massera huden i ansiktet och få den att leva upp igen.

Hur fungerar den här mirakelkrämen?

Dizzolv’it Make-up Melt Cleansing Balm från Cailyn har en ganska fast form. Det är först när den kommer i kontakt med varm hud som den får en mer plastliknande form, som påminner om balsam. Du behöver applicera kosmetikan på torr hud, med en applikator eller med rena händer. Massera sedan ansiktet med cirkulära rörelser. Sminket kommer att smälta och försvinna på nolltid, och ansiktet blir rent, mjukt och strålande. Tillsammans med kosmetikan försvinner baciller och smuts som har samlats i ansiktet under dagen. Porerna rengörs från talg och döda hudceller. Vid sminkborttagning kan vi även massera ansiktet för att främja blodcirkulationen och främja cellernas förnyelse, så att vi känner oss avslappnade.

Dizzolv’it Make-up Melt Cleansing Balm från Cailyn brand passar alla hudtyper. Det löser upp solkräm, foundation, och till och med det mest pålitliga vattentäta sminket. Balsamet är dessutom mycket näringsriktigt för huden, tack vare de värdefulla ingredienserna från örter. Några av dessa är papaya, sammetsblomma, granatäpple, aloe, och citron. Personer med allergier bör dock vara vaksamma, för Dizzolv’it innehåller ingredienser som kan skada dem – främst PEG, som är utfyllnad och arom.

Dizzolv’it Make-up Melt Cleansing Balm från Cailyn brand säljs i en ljusrosa burk. Det finns två storlekar att välja mellan: 50 g och 100 g. Med varje burk medföljer en liten spatel som underlättar appliceringen av produkten. Det är en bekväm fördel, för det begränsar fingrarnas beröring av produkten och minskar risken för att baciller ska föröka sig i kosmetikan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *